A zenekar 1999 májusában négy taggal indult a "hakni rögös útján":

Janika (billenytűs hangszerek), Peti (trombita), Rönci (harmónika) és Tatesz (gitár) személyében. Kis idő múlva, augusztusban további két fővel Lacikával (basszusgitár) és Kövivel (ütős hangszerek) bővült.A kezdeti nehézségek, felszerelésbeli hiányosságok ellenére, akaratunktól vezérelve kezdtük meg szóló karrierünk egységgé formálását, Köhler János önzetlen segítségével. Novemberben került sor első fellépésünkre a PSEG szalagavató bálján, ezt követte a KERI szalagtűzője, Szilveszter a Koller Panzióban...

Miközben fellépéseink száma gyarapodott, repertoárunkat színesítettük, bővítettük, felszerelésünket folyamatosan javítottuk.

2002 őszén Kövi úgy döntött, hogy kilép a csapatból. A zenekar sorsát szem előtt tartva kerestük meg a "bonyhádvarasdi muzsikusok" motorját Effit. Miután ő már kellőképpen beépült a csapatba, jött a második kör, Renétől kellett elköszönnünk,  helyére  Csiga érkezett.

Az általunk játszott zenéket az új felállás miatt újból átdolgoztuk, repertoárunkat tovább bővítettük. A felkérések, a sikeres fellépések egyre több erőt és bíztatást adtak nekünk.
Azért, hogy már valami hagyományt is teremtsünk, Lacika is búcsúzott. Szinte már feladtuk az egészet, amikor Szilárd úgy döntött, hogy megmenti a DYNAMIC-ot.


Bízunk abban, hogy a zenekar továbbra is fennmarad, mert ez a csapat zeneileg és emberileg hosszú távon működőképes lenne. Ehhez hozzájárult a 10 év alatti rengeteg fellépés, a sok lehetőség, amelyekkel éltünk és természetesen a nagyérdemű.

Kívánunk mindenkinek további jó szórakozást!!!

 

 
© 2020 Dynamic zenekar - Bonyhád
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.